2016. szeptember 6., kedd

Rózsa 1 - kezdés

Íme itt van a legújabb projektem, amit három napja kezdtem el, és nagyon de nagyon szeretem készíteni. Úgy gondoltam, hogy jó lenne egy kép a szobámba, mivel egy tükrön kívül semmi sincs a falon, így erre gondoltam. A szobám fala rózsaszín (hát igen, nem én választottam, de nekem egyre megy) és ez a rózsacsokor szerintem találni fog.
Már haladtam vele elég sokat, egy világoskék színt még be kell szereznem hozzá a héten, de ezen kívül minden a rendelkezésemre áll. A kontúrozásokkal nagyon jól állok, nagyon szeretem őket csinálni, ami eléggé meglepett.
Majd még jelentkezem :)

2 megjegyzés:

  1. Irtó gyorsan tudsz varrni -- vagy én hihetetlenül lassan, nekem is ma 3 napos a legújabb munkám de nincs még kontúrozva, és nincs is ennyi . Bár igaz, bontottam jócskán, mert átszíneztem a mintát, és ha nem tetszik a szín, amire cserélek, akkor bontás, majd új színnel próbálkozom .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most talán azért halad ilyen hamar ez a rózsás kép, mert nagyon tetszik, bár ma nem tudtam sokat foglalkozni vele. De amikor elkezdtem akkor beleadtam apait-anyait. :) Aztán a kedvem is változik, de most nagyon sok örömömet lelem a keresztszemezésben.
      Igen a színezés nekem sem eredeti, holnap kell vennem egy-két színt, és remélem jól fognak mutatni (bár nem annyira hangsúlyosak a mintán).
      A kontúrozás mindig egy "mumus" volt nálam, és gondolom nem csak az én esetemben, de itt főleg a zöld leveleknél nagyon szeretem, ahogy kiadja az "igazi" alakját a kontúrozás, úgyhogy ezért is haladok vele.

      Törlés