2011. augusztus 26., péntek

Kis haladás, Békás-kacsás kép [3]

 íme egy kis haladás. Nem sok, mert mostanában nem volt sok kedvem hozzá, ma egy kicsit sárgáztam a kacsánál, és még egy-két napja békánál öltögettem.

 Most azért is teszem ezeket fel, mert nem fogok tudni posztolni, mert megyek nyaralni. Igen ősszel, de hát ez még jobb :))

Köszönöm eddig mindenkinek aki felnézett ide. :) :) Lassan alakul ez is, és majd befejezem. Valamikor, kicsit most hanyatlott a kedvem, de nem baj no. :)
Bye bye...

2011. augusztus 16., kedd

Békás, kacsás kép [2]

 Itt egy újabb fázisfotó az alakuló békás-kacsás képről.
 Nos itt láthatóak a körvonalak, 3 kiskacsa lesz, és a már jobban látható béka. Nekem nagyon tetszik, tök aranyosak. :) Amúgy ez a dália csodálatos. Nem??


2011. augusztus 10., szerda

Angol zászló, Londoni busz... és kacsák .. ja és karácsonyi terítő


Kész a karácsonyi Rico abrosz. Majdnem el is felejtettem ezt is feltölteni. :) Már csak a beszegés és a horgolás van hátra, ami már nem az én asztalom. :) 

 Ez pedig tegnap készült fázisfotó, és ez lett belőle: 
 A hátán pedig London-i piros busz. Imádom ezt a várost, és a jövő hónapban el fogok utazni oda. :) Már alig várom.


Ez pedig egy új project. .) A kacsák és a békák közel állnak a szívemhez. Ma, az első nap ennyit haladtam vele, de még ma fogok egy kicsit böködni :) 


2011. augusztus 7., vasárnap

Ajándék

Egy kedves barátnőmnek készültek ezek az ajándékok. Még készült valami, de sajnos elrontottam a kivágást, túlságosan siettem. A zöld üdvözlőlap is szépen el lett rontva, de aztán apukám valamit javított rajta. Utálom az utómunkát. Amikor már kész van a hímzés, akkor még kell bajlódni az "összeszereléssel". Igaz, hogy az anyagon levő dolgot csak "úgy" nem adhatod oda.

Aki majd kapja, az nagyon szereti Egyiptomot, azt hiszem :) A minta nagyon tetszett, igaz a színeken változtattam. Nem akartam olyan élénk pirosat, és világos kéket, mert az már kész román zászló. Úgyhogy változtattam. A szélén pedig még kellett volna sárga a fekete x-ek közé, de az meg engem a darázsra emlékeztet, ami meg brrr. Gusztustalan. Na de akkor ez egy nagyon személyre szabott átalakítás volt. :P