2012. december 24., hétfő

2012 ikszekben mérve

Bár még van hátra egy hét az évből, én azért jelképesen lezárnám. :) A 2012-es év nem volt olyan bőséges mint az előzőek x-szemekben mérve. Sajnos. Nagyon sajnálom, pedig igazán odarakhattam volna magam. Nem sok tervem valósult meg, és ezt így utólag nagyon bánom.Talán a Londonos hölgyike és az ajándékba készített rózsás képpel vagyok a legjobban megelégedve. A többi nem olyan jó, de mindegyik szeretettel készült, főleg ami ajándék volt. 
A jövő év remélem jobb lesz, de nem tudom mennyi időm és kedvem lesz erre a csodálatos hobbira. Ja és még a kitartásról nem is beszéltem. Most hogy vakáció van lehet nekiállok valaminek, és rájöttem ha nem magamnak csinálom jobban ösztönöz, s nem bánom, hogy miután az elkészült ajándékot átadom talán sosem látom már viszont. Az alkotás öröme tényleg nagyon jó érzés, és az ha adhatok. Sokkal jobb egy saját kézzel készült ajándék, mint a bolti, mert a kézzel készült szívből jön. :)
Így hát mindenkinek aki olvas engem egy nagyon szép Karácsonyi Ünnepet szeretnék kívánni, sok-sok minden jóval, kis ajándékkal, mert az is kell, de én idén nem nagyon ajándékoztam, bár igaz hogy kaptam ajándékot. :) De majd máskor, hisz nem az ajándék a lényeg.