2011. július 30., szombat

Egy két dolog elkészülve

 Ebben a posztban aztán szinte minden lesz :) Először is itt van két kép keretezve. Ezek házilag lettek megoldva. :) Tehát a macskáim és a pipacsom. A pipacsos kép ferdén áll, de a hibát orvosoltuk azóta :P

 Aztán itt van valami aminek a neve mostantól Peony. :) Hát ezt én még ősszel kezdtem el, és hát nem fejeztem be végül. Még van belőle hátra jó sok, de nem tudom hogy be fogom-e fejezni valaha is. Olyan nagy boldogsággal kezdtem neki, de aztán eltettem, nem kellett. Most meg megint nem tudom, hogy mi van. Most ezen ügyködök, és a karácsonyi abroszon. 
 Ezeket valamelyik nap készítettem el. Az egyik már készen volt, talán meg is mutattam, de még három társa váratott magára. Aztán összeszedtem minden erőmet, és egy óra alatt kész lettek, körül-belül. 

 Itt pedig két virág. :) Imádom mind kettőt. :))

2011. július 28., csütörtök

Rico karácsonyi abrosz [1]

 Hát ez a mostani áldozat, amin ügyködök. :) Hát kellett már egy karácsonyi abrosz, de még egyet muszáj csinálni, de majd azt később. Ja és még a húsvétiból is kell 1-2. Majd, majd.
 Ez a minta van az abrosz négy sarkán. Egyszerű, és karácsonyis. Mindenképpen. :) 
Ilyen nagyban, a harmadik most készül, a másodikat tegnap fejeztem be. Nem vagyok oda azért, hogy négyszer is ki kell varrni ugyanazt a mintát, na de már a felén túl vagyok, és hamarosan kész is lesz. :) A kis alma a kedvencem, olyan hangulatos. :)

2011. július 21., csütörtök

Pipacs kép - készen -

 Hát kész van ez is. Tegnap fejeztem be, pár napos munka volt, és lehet hogy a kerete ovális lesz. Nem tudom az találna-e, inkább a téglalap alakú, négyszögű lenne jó. De majd meglátom mi lesz a kerettel.

2011. július 19., kedd

Pipacs kép

 Újabb project. :P Hát tegnap minimum 3 órán át kerestem a "tökéletes" mintát, de semmi. Egyik ilyen, másik olyan. Egyik ezért, a másik azért nem jó. Aztán olyan öt óra fele megelégeltem, és kész, ez jó lesz. Mért is ne?  Rendben van ez a pipacs rendesen. Bezzeg néha mennyi ötlet van, hogy mit lehetne kivarrni. Már holnap, holnapután kész is lesz. :) Úgyhogy fogom azt is mutatni. :) Itt egy közeli.
Az anyag most más. A régi nagyobb fajta. Furcsa volt rá hímezni, sok fonalat emészt fel. De sokkal nagyobb lesz a kép itt, viszont sokat nem szeretnék erre, inkább abroszoknak ideális. Nálunk fele nem nagy a választék anyag témában. :S De megteszi. :)

2011. július 18., hétfő

Cicás kép [2] készen!

 Na, hát ez is elkészült. hamar. Persze kis minta, így hát hamar kell elkészülnie. A kék pohárban levő macska a kedvencem. :) Kis sumák. 
 És még néhány kép, persze egy kicsit elszórakoztam velük, míg szerkesztettem őket. :) előre elnézést kérek. :P 

2011. július 16., szombat

Cicás kép [1]

 Félúton vagyok ezen a képen. Nagyon egyszerű, és nagyszerű. Persze gyorsabbra terveztem az iramot, de nem volt elég időm, és néha kedvem. De most már csak a fele van hátra. Nagyon könnyed kis valami, imádom. :)
 A színezést már megint a saját fejem után találtam ki. A zöld az abszolút nem kellene a második bögrében, de én úgy szeretem azt a színt. Annyi szürke után felüdülés a zöld, nem?

2011. július 11., hétfő

Rural Charm [6] KÉSZEN!!

 Kész van a Rural Charm :)) Annyira de annyira örülök :)) Hát régen mutattam róla képet mindenesetre. Úgy egy hónapja. Akkor még nem voltam csak a sündisznónál, és a kék lepkénél alul. Nem mondom voltam holtpontok, hetekig nem készült 1-2 x-nél több. De az utóbbi négy napban belehúztam, és tegnap este be tudtam fejezni. Most ki van mosva, kivasalva, kikeményítve. Már alig várom hogy egy egyszerű keretben a falon láthassam. Életem eddigi legnagyobb munkája. És kész :) Áprilisban kezdtem el, egy két héttel hamarabb is be tudtam volna fejezni, de mindegy, így tökéletes.
 Itt van a kis bagoly, alatta a gyönyörű aranysárga gabona közt az egérke :) Imádom a szép sárga gabonákat. 
 A kis nyuszi, a sárga árvácskákkal körbevéve. 

És még két kép :)
Hát már neki is kezdtem egy másik munkának, jóval könnyebb, egyszerűbb, és gyorsan fog elkészülni, már egy negyede kész is van. Majd mutatok róla képet, Annyit előjáróban, hogy cicás. :)) 

2011. július 9., szombat

Egy-két rózsa

 Egy két kép. Persze van ami át van alakítva. :P Csak gyönyörködöm bennük.



2011. július 6., szerda

Kulcstartó

 Itt egy újabb apró minta. Eszembe jutott tegnap, hogy nekünk van 1-2 kulcs amin nincsen semmi. Hát mért ne csinálnék egy kulcstartót az egyikre? Szeretem a hirtelen ötleteket, általában beválnak. A minta kiválasztása is hirtelen ötlet volt. Imádom a szőlős motívumokat, hát erre gondoltam.

 A kör alakot a Coca Colás pohár segítségével készítettem. Már tegnap elkészült volna, de csak mára lett meg. 
A virágokat (német szegfű) ajándékba kaptuk. Gyönyörűek, nekem is kellenek ilyenek :)