2011. június 30., csütörtök

Újabb könyvjelző

Ez a legújabb alkotásom :) Ezt egy kedves barátnőmnek hímeztem, mert régebben az egyik könyvjelzőmet csodálta, és mondta hogy neki is kellene egy olyan. Hát mivel nem szeretek két mintát kihímezni, ezért egy teljesen mást kapott tőlem. Illetve holnap fogja megkapni. Még vásárolunk hozzá egy-két dolgot, és aztán oda adom neki.Tegnap egész végig ezzel ügyködtem, mást sem csináltam olyan 5 órán keresztül. De megérte, mert nekem tetszik a végeredmény. 

2011. június 16., csütörtök

Laposhímzéses abroszkáim

 Mint sokan mások én is lapohímzéssel kezdtem. Az úgynevezett hagyományos  hímzéssel. Ezt "tanultam" meg először, de már nem szoktam ilyet hímezni, igaz hogy imádtam nagyon jó volt. :)
 Ez a kicsi abrosz a Fürge Ujjakból van, mamám újságából a minta. Nagyon kicsi aranyos, bár az anyagot "enyhén" összehúztam.

 A kedvencem ez, nagyon szeretem. :) A kép mindent elmond, modern a minta szerintem, és a szélén az a görbe izé nagyon mutatós. :)



 Ez pedig a legutolsó barna anyagra készült, még ezzel a fajta anyaggal vagy két abrosz is van, csak most azokat nem teszem fel.

 Kiválogattam tehát a jobbjait, szebbjeit, kis kedvenceimet. De még fogok bemutatni egy-két művemet.
A Rural Charm-mal haladgatok, néha több órát is hímzek, néha meg semmit sem. De már haladtam, és azt is meg fogom hamarosan mutatni :)