2011. április 30., szombat

Régebbi munkáim

 Két újabb régi munkámat mutatom meg. Az első az egy könyvjelző, kicsi, cuki, édes minden :) A pipacsos és ez tökéletesen kielégíti az olvasásaimat :)) Mert hát szoktam én olvasni, csak nem mindig. Tavaly kb 10 könyvet olvastam el, abból egy hangoskönyv volt, egy pár kötelező és néhány e-book. Idén még csak egyet, de azt másfél nap alatt, mert nagyon jó volt :))
Ez pedig egy ajándék volt mikulásra egyik barátnőmnek, csak nem tudom hova tettem azt a képet, amin már szépen kártyába van téve, na de így is el kell fogadni, nincsen mit tenni :)

2011. április 22., péntek

Rural Charm [4]

 Megint haladtam csak valamit. :) Most már a képek is egy kicsit jobbak, vagyis utólag meg lettem módosítva. Most főleg a kép középső részét alakítgatom napról-napra érzékelek valamennyi haladást. :)  

 Imádom az ilyen fotókat, :)
 Nos itt van az a terület, amire összpontosítottam a héten, és hát haladgattam azt hiszem. Természetesen a húsvéti sütés főzés időszakában nincsen éppen annyi idő rá, mint amennyit szeretnék, de mégis több, mint iskola időben, amikor már csak 1-1,5 órát tudok maximum ráfordítani, de általában az egy óra elég jó időnek mondható. 

2011. április 18., hétfő

Rural Charm [3]

 Nos folytatódik a Rural Charm képem készítése. Nagyon sokat haladtam vele, ?? Régóta tervezem hogy felteszek képet róla, de nem jött még össze. Vártam a jó napsütést. S amikor eljött, akkor megint nem tudtam valami miatt lefényképezni.
 Ez a sarok kicsit érthetetlen, majd ha minden igaz itt egy bagoly és még sok más egyéb kap majd helyet.L
 Hát itt a mókuskám a kis bogyók közegében. :) Nagyon szeretem, kis cuki :)

 És két kis kép :)


2011. április 10., vasárnap

Rural Charm [2]

 Elkészült egy nagyobb darab a kis képemből. Szerintem eddigi legszebb munkám amit csináltam, és hát nem tudok betelni vele. A kép nem tudja visszaadni azt a színkavalkádot, amelyet nyújt. Kell még vennem egy színt hozzá, mert nincsen sötét-sötét barnám :( A héten valamikor veszek :) 
 Igaz a mai nap nem a legtavaszibb nap volt az évben, de hamarosan egyre szebb és szebb lesz az időjárás, és a kép passzol hozzá. Lesz rajta sok kis állat (süni, bagoly, pillangó, nyuszi és a most készülő mókus) rengeteg levél, virág, felhők. Gyönyörű, imádom <33

2011. április 7., csütörtök

Rural Charm [1]

 Nos elkezdtem egy új képet a héten (vagy vasárnap, már nem emlékszem pontosan), és hát eddig jutottam. Ma még nem hímeztem, és tegnap sem sokat, de azelőtt elég rendesen :) Kicsit rossz lett a képem, de majd a következőt megpróbálom jobbra csinálni :)
 Egy ilyen cseles változat is készült :)
És hát elkészült (bár nem ilyennek terveztem) az első karácsonyi dísz. Hálisten még sok van karácsonyig :)

2011. április 2., szombat

Dimensions: Christmas Pals Ornaments [5]

 Na készen is van a negyedik motívum. Nagyon cuki :) A kis cukorkával a kezében. :) A munka nagy részét ma és tegnap végeztem el. Most készült el 5 perce :) A kontúrozás (ugye ami mindig egy kényes pont) is sikerült naggyából. 
 Itt van tehát kontúrozva is. :)