2011. március 29., kedd

Dimensions: Christmas Pals Ornaments [4]

No kész is van a harmadik motívum. : ) Nagyon kicsi édi :P Hát most nem rakok fel kontúrozás előtti képet, mert egész egyszerűen nem készült egy sem. Tegnap fejeztem be, és igen sok kontúrt tettem bele, a sálja nagyon szép lett, a levele elmegy, a kesztyűje jó és a kis "hópelyhek" hát mit ne mondjak, nem valami jók, de úgysem fogja senki sem nagyítóval megvizsgálgatni őket :) Na ennyi lenne, ma kezdek neki a következőnek

2011. március 26., szombat

Dimensions: Christmas Pals Ornaments [3]

Hát itt a második is. :) Nagyon cuki ez a mikulás. :) Kicsit többet kontúroztam rajta, mint más keresztszemes munkáimon általában, de azt hiszem itt szükséges volt, mert a kis swirl-ek nem jöttek volna ki rendesen, ha nem kontúrozok kicsit komolyabban :) Már neki is fogtam a harmadiknak, csak a kerete van elkészülve 20%-ban. Egy ilyen kicsi ügyes mintát egy hét alatt el lehet nyugodtan készíteni, maximum másfél. Gondolom nem kell külön megírni, hogy felül a kontúr nélküli, alul pedig az öt perce elkészített kontúros verzió látható. Azt hiszem a jövő hét folyamán jó lenne elkészíteni egyet bár teljes formájában, még nem tudom hogyan, de majd kitalálok valamit. 

2011. március 19., szombat

Dimensions: Christmas Pals Ornaments [2]

 No hát kész is az első motívum. :) Kontúrral és kontúr nélkül. Persze a kontúrozást nem vittem túlzásba, mivel nem is szeretem csinálni és nem is szeretem csinálni :S Hát már csak 5 darab és kész is :D A jövő héten veszek hozzá olyan piros papírt, és megpróbálom az utómunkát is elvégezni :) 

2011. március 18., péntek

Dimensions: Christmas Pals Ornaments [1]

Most kezdtem el ezt a mintát (tegnapelőtt). Most vagyok az első dísznél. Még nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani a befejezését, de majd csak lesz valahogy. Nagyon cukik :) Egyszer elrontottam valamit, és elég nagyot kellett bontanom, de sebaj  :) A fénykép lámpafénynél készült, nem túl valósághű. Élőben azért valamivel jobb. :) Itt az eredeti verzió:

2011. március 16., szerda

Pipacs - könyvjelző

 Kész a kis pipacs könyvjelzőm. Azt mondtam, hogy "holnap" mutatom meg, ami vasárnapot jelent, viszont mindig valami közbejött. Tegnap nem akartam már feltenni róla képet, mivel már nem kellett sok a befejezéshez. Vasárnap óta el is lehetett könnyen készíteni. A színek még mindig nem a megadottak, és a kontúrozás nincsen befejezve, de nem is lesz szerintem. :) Na agyalok a következőn :)

2011. március 12., szombat

Zöld kendő [3] befejezve

Hát végre befejeztem a zöld kendőt. Igaz még nincsen teljesen befejezve, de az én részem le van tudva. Tegnap este tettem le a tűt, és a cérnát, és ma már neki kezdtem egy másik dolognak, de azt majd holnap mutatom meg. Szerintem nagyon szép lett, és hát örvendek, hogy be tudtam fejezni ezt az eddigi legnagyobb munkámat. Ez ad egy löketet talán :) 
Mamám fogja befejezni, beszegni és behorgolni. Azt hiszem szép piros horgolása lesz neki :) Na még két részletkép. 


 Ez a két kép is nagyon szépen mutatja a kis kendőmet :) 

2011. március 5., szombat

Kívánságaim, terveim [2]

3. Ez a kis szőlős csinosság nagyon megtetszett nekem. :) Majd talán valamikor elkészítem.


 4. Pipacsos könyvjelző.
 Igazán elkelne már egy másik könyvjelző, mert amelyik van, az csak egy speciális könyvnél használom. :) Ennek meg van egy sárga rózsás párja, az sem lenne hülyeség elkészíteni. :)
 5. Welcome kép.
 Nagyon szép, színes (minden egyéb). Nem tudom hogy valaha elkészítem-e, de ha igen akkor nagyon boldog lennék, ha sikerülne. :)