2011. február 27., vasárnap

Kívánságaim, terveim [1]

Ez a bejegyzés a jövőbeli munkáimról fog szólni. Nagyon szeretném elkészíteni a következőket. :


1. Fleurs De Paris


Ezt a képet az http://unikat-vizu.blogspot.com/ -ról vettem, remélem nem haragszik meg érte. :) Imádom ezt a mintát, és az előbbi blog ismertette meg velem. Az a barna anyag csodálatos, és el tudom képzelni milyen jó lehet(ett) ezt hímezni. Szeretném igen, de nem biztos hogy el fogom készíteni. :) Majd valamikor
2. Keresztszemes magazinból teás kis darabok :)



Ezek nekem nagy kedvenceim :) Imádom, olyan szép a színük, csak nem tudom hol lehet a környéken olyan fonalat venni, mint itt amilyent használni kell. 









2011. február 20., vasárnap

Szőlős terítő

 Megint egy régi munkámat mutatom meg. Ez egy kedvencem, én imádom a szőlős motívumokat. Egy RICO minta ez, bár nem teljesen ugyanaz az elrendezés, színek, mint az eredetiben, de nekem így is tetszik. Aidára volt hímezve, a szélét mamám készítette/horgolgatta. Rég nem volt már az asztalunkon, azt hiszem nyáron egy pár hetet ott fog eltölteni :) Amúgy jelenleg ez a terítő van a fejlécen is. 
 Remélem írtok és látogattok engem. :)

Zöld kendő [2]

No haladtam már azt hiszem vele. A képek tegnap készültek, és azóta is már valamennyit haladtam megint. 
 Talán kicsit lassan készül, van egy olyan érzésem, de nagyon szeretem hímezni, igaz várom már, hogy egy újabbat kezdjek el. Hiszen én aránylag mindig egy dolgon ügyködök, és nem sok-sok munkán. 


2011. február 19., szombat

Sunflower

 Ez egy kis banner, sokáig díszelgett a szobámban, de most már olyan féléve levettem, nem is tudom hogy hova is tettem pontosan. De nagyon szerettem, igaz egy kicsit szebbre számítottam amikor elkészültem vele. Valamikor 2009 nyarán készülhetett talán. A mintát a neten találtam valamilyen kínai, japán minta. 

Két újabb munka


Ez a kesztyű  ajándék lesz egy rokonnak, csak még nem tudtuk kijuttatni nekik. De ami késik. 


Ez a kép elég nagy meló volt, és hát a színkiválasztás nem lett valami jó, de attól még elég szép. Na jó az túlzás :) 

Kis tyúkos terítő

 Hát ez egy nagyon cuki terítő, amin kakas, tyúk és szivecske van. Rico minta. 
 A szélét nem én csináltam, hanem nagymamám, mert én horgolni nem tudok. :) 
Még ki lett mosva, úgyhogy már eltűnt a halvány grafit. :) 

Kicsi karácsonyfadíszem

Hát már tavalyelőtt készült ez a kicsi, és nekem nagyon tetszik, egyik legszebb munkám. Még nincsen ugye túl sok szép munkám, tehát ez benne van a top 5-ben :) 

2011. február 13., vasárnap

Régebbi munkám : A béka

A legelső keresztszemes munkám és amint emlékszem eléggé lassan készült el. Banner lett a végleges formája, viszont igazság szerint könyvjelzőnek készült. Én nagyon szeretem a békákat, és itt nagyon édesek. A színeket nem tartottam meg, ahogy sosem szoktam. Persze ez miatt is néha egy-egy dolog nem olyan szép mint amilyen kellene legyen. De majd egyszer csinálok egy olyat amikor színkódokat is figyelembe veszem. :) Összességében ez egy kicsit kezdetleges, na de nem is baj remélem. :D

Mostani munkám: Zöld kendő [1]

Hát ezek nem az aktuális állás képei, olyan egy hete készülhettek. Azóta haladtam egy kicsit. :) A keresztszemes magazinból van a minta, már nem emlékszem hogy pontosan melyikből is. Eredetiben kék színnel van hímezve, és a betűknél is ugyanaz a szín használatos, de feldobja egy kicsit a piros szín a terítőt, mert ez annak készül. 


Hamarosan el kell már készülnie. Minden nap próbálok haladni vele, hamarosan felteszem a haladásomat is. A fonalak hát puppets és valamilyen ismeretlen a piros fonal. Az anyagja nekem nagyon tetszik. 

Első bejegyzésem

Hát a nevem Anne, ami nem az igazi, hanem a netes nevem. Még iskolába járok, és szabadidőmben keresztszemezek.  Ezt a blogot arra szánom, hogy feltöltsem ide a képeimet, amik a keresztszemes munkáimat ábrázolják.Hát remélem kitartó blogoló leszek. :) Ha mégsem, akkor ezt is megpróbáltam. Kezdetnek ennyi, de felrakok egy-két képet az aktuális munkámról.